Výstava fotek Jakuba Ludvíka - Nafotí Adamovská akty? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Výstava fotek Jakuba Ludvíka - Nafotí Adamovská akty?

Tři dny stará fotografi e vznikla coby promo materiál k seriálu Cukrárna. Fotograf vytvořil pyramidu z těl Veroniky Žilkové, Ivy Janžurové, Nadi Konvalinkové a Jany Štěpánkové (zdola nahoru).
Tři dny stará fotografi e vznikla coby promo materiál k seriálu Cukrárna. Fotograf vytvořil pyramidu z těl Veroniky Žilkové, Ivy Janžurové, Nadi Konvalinkové a Jany Štěpánkové (zdola nahoru). (Jakub Ludvík)

Stovkám úžasných fotografií slavných umělců vždy předchází několik desítek hodin dohadování, retuší a upravování. Fotograf Jakub Ludvík (40) oslovil největší hvězdy a bardy české kultury a postavil je před svůj fotoaparát. Kdo poslouchá a kdo naopak odmlouvá?

„Můj miláček je Jiřina Bohdalová, která se sama líčí, ráno si zajde upravit hlavu a hned pak ťuká na dveře ateliéru, dá si šampaňské, nalíčí se a jedem,“ řekl deníku Aha! Jakub Ludvík, který v café restaurantu Campanulla zahájil vernisáží výstavu portrétových fotek, mezi kterými nechyběla třeba Zlata Adamovská (51).

„S tou fotím hodně dlouho, moc si sedíme, teď s ní plánuju akty do mého uměleckého diáře,“ prozradil velké tajemství fotograf, kterému se podařilo nafotit i Libuši Šafránkovou, jež dlouho odmítala. A před objektivem dokonce stanuly i čtyři herečky – Veronika Žilková, Iva Janžurová, Naďa Konvalinková a Jana Štěpánková, které položil na zem a z jejich těl vyskládal pyramidu.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.