Ochrnutý Muž roku Martin Zach: Dali mu důchod 2940 korun! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Ochrnutý Muž roku Martin Zach: Dali mu důchod 2940 korun!

Martin Zach chodí s Nikolou Hrubou už téměř třičtvrtě roku.
Martin Zach chodí s Nikolou Hrubou už téměř třičtvrtě roku. (Tree of Life)

Pro někoho jsou necelé tři tisíce cena jedné večeře v luxusním podniku. Pro Martina Zacha je to suma, s níž musí vyjít každý měsíc. Alespoň podle Správy sociálního zabezpečení, která mu tuto částku přiřkla jako dostačující.

Martin nemohl uvěřit svým očím, když mu Správa sociálního zabezpečení přiřkla jako invalidní důchod směšných 2940 korun měsíčně. Přitom jen vozík dělaný na míru, který si konečně po více než roce mohl pořídit a vrátit půjčený do Kladrub, stál bezmála 100 tisíc korun!

„Už to má v rukou právník. Nezapočítali mi studium na vysoké škole. Měl bych dostávat něco kolem deseti tisíc korun,“ upřesňuje Zach s tím, že nehodlá na takovou sumu přistoupit.

Právě ke studiu Fakulty tělovýchovy a sportu v Brně se letos po roční pauze způsobené zraněním Martin vrací. Prozradil nám to v luxusních lázních Tree of life Bělohrad, kde si užíval relaxační víkend se svou partnerkou Nikolou. S ní chodí už osm měsíců.

A pořádně si to užili! Martin se se svou láskou totiž teď vídá méně než o prázdninách, a to jak kvůli studijním povinnostem, které oba mají, tak i kvůli Martinovu přísnému léčebnému programu. „Cvičím pět až šest hodin denně,“ říká. Tvrdá práce ale nese své ovoce. „Poslední pokrok je, že už můžu zatínat svaly na břiše,“ raduje se.

ČTĚTE TAKÉ:

EXKLUZIVNĚ Fotoalbum jen pro čtenářky Ahaonline.cz! Tohle je tělo nejkrásnějšího muže v Česku!

Ochrnutý Muž roku Martin Zach: Krásku sbalil v léčebně!

Muže Roku 2010 Jan Hájek: Trpěl jako zvíře! Hrozil kolaps…

Ochrnutý Muž roku Martin Zach: Dře 6 hodin denně!

Tohle je nejvíc sexy Slovák!

13. 10. 2010, 8:00

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.