Seriál Aha! TAKHLE BYDLÍ SLAVNÍ ČEŠI: Pitrova vila - Šmoulí dům za 100 milionů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Seriál Aha! TAKHLE BYDLÍ SLAVNÍ ČEŠI: Pitrova vila - Šmoulí dům za 100 milionů!

Tomáš Pitr
Tomáš Pitr (Aha! – Martin Pekárek, ČTK)

Podnikatel Tomáš Pitr (39) byl před dvěma měsíci dopaden ve Švýcarsku a nyní se čeká na jeho vydání do Česka. Tady by si mohl za finanční podvody odsedět až jedenáct let. Ani za roky pobytu v utajení v zahraničí ale jeho milovaná vila v Jesenici u Prahy nestrádala. Nepřetržitě se na ní totiž pracovalo.

Aby nápadný dům s modrou střechou, jako vystřižený z kresleného seriálu o Šmoulech, nebyl tak »na ráně«, Pitrovi muži ho několik posledních měsíců obklopují obrovským valem a dodělávají exteriérové úpravy. Jak ukazují čerstvé letecké záběry Aha!, okolo domu totiž úplně chybí jakákoliv výsadba. Zatímco nejbohatší Češi jako Bakala nebo Kellner si soukromí chrání za neprostupnými stromy, Pitr dal přednost vysokému plotu a ohromnému valu. Za ním se podle místních schovávají Pitrova přítelkyně Pavla Činátlová (35) s jejich synem Vojtěchem (4).

Aby Pitrova rodina byla v bezpečí, kolem domu se navíc potulují podnikatelovy »gorily« a je téměř nemožné se vůbec k objektu přiblížit, aby na pozorovatele jeden z ostrých chlápků nevyběhl a nekřičel výhrůžky. „Není tu nejpříjemnější atmosféra. V domě se pořád něco děje, zajíždějí tam auta, ale nikoho nikdy nevidíme,“ řekl Aha! jeden ze sousedů.

A na kolik Pitra celá tahle legrace ještě za jeho zlatých časů přišla? Podle informací Aha! nejméně na 100 milionů korun. A není se čemu divit: zastavěná plocha domu je 1041 metrů čtverečních, pozemek pak má rozlohu téměř 10 tisíc metrů čtverečních! A je jasné, že i vnitřek vily je luxusně vybaven. Uvnitř je nejméně pět ložnic, několik koupelen, obrovský obývací pokoj i vytápěný bazén.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.