Xaver se týrá v posilovně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Xaver se týrá v posilovně!

XXL moderátor Luboš Xaver Veselý hubne a týrá tělo ve Sport Clubu Olympia v Neratovicích.
XXL moderátor Luboš Xaver Veselý hubne a týrá tělo ve Sport Clubu Olympia v Neratovicích. (Aha!: Marek PÁTEK)

NERATOVICE – Moderátor Luboš Xaver Veselý (38) vzal posilovny útokem! A cvičí a posiluje nejen v Praze, ale týrat tělo jezdí i do Neratovic, kde se mu ve Sport Clubu Olympia věnuje i osobní trenér. A výsledek se už dostavil. Těžkotonážní moderátor nejen Křížových výslechů Frekvence 1 už zhubl o dvaadvacet kilogramů!

XXL moderátor hubne s LindaLinie, a dokonce se proslýchá, že když zhubne celkem o třicet kilogramů, dostane od firmy druhou část odměny ve výši čtyř set tisíc korun. „Myslím, že bych těch osm kilo ještě mohl dát. Mám teď posilku, bazén a tady v Neratovicích tu mořskou sůl,“ rozplýval se Xaver nad floatingem, který simuluje prostředí Mrtvého moře.

„Musím se přiznat, že všechny posilovací stroje, které tu mají v několika sálech, jsem ještě nevyzkoušel. Ale služby osobního trenéra a individuální přístup mi moc vyhovuje. A na baru si občas dám i nějaký výživový doplněk anebo si jen tak příjemně posedím, když odcházím úplně zničený,“ přiznal deníku Aha! Xaver. Jeho módní návrhář Lukáš Lindner už pro něj připravuje nový, štíhlejší šatník. Jeho plavky ušité na míru za třináct tisíc korun se ujaly. „Jestli pan Xaver zhubne třicet kilogramů a dostane těch čtyři sta tisíc korun, pak nejmíň dvě stě tisíc musí skončit v mém ateliéru,“ dodal se smíchem známý módní tvůrce.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.