Tlouštík z Kameňáku opět exhiboval jako travestie model. Tentokrát na pohřbu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Tlouštík z Kameňáku opět exhiboval jako travestie model. Tentokrát na pohřbu!

Václav Glazar s fotografem Mártinem Kámenem.
Václav Glazar s fotografem Mártinem Kámenem. (Martin Kámen)

Muž v ženských šatech a na pohřbu. Zvrácenost na první pohled. Ne však pro herce Václava Glazara, kterého lidé znají například z Troškových Kameňáků, se rád oblékne do dámských šatů. To už je skoro normální. Avšak co ten pohřeb?

Byla to akce fotografa Martina Kámena. Herci Václav Glazar, Vladimír Marek a Tomáš Kobr se nechali vyfotografovat v ženských šatech na hřbitově.

Kliknutím zvětšete

Další z »fotomodelek« herec Vladimír Marek.

Kámen kvůli focení zorganizoval svůj vlastní fiktivní pohřeb. Truchlící matku na fotografii dokonce hraje jeho skutečná matka. Doprovází ji voják s obrovským věncem s bílými růžemi. Dále je na fotografii chůva se dvěma dětmi a z povzdálí sleduje pozůstalé kněz. Nejnápadnější na fotografii je trojice můžu v dámských kostýmech.

„Všichni tři na mě házeli po celou dobu focení tak výborné obličeje, že bylo hodně obtížné vybrat tu finální fotografii,“ oklepal se Kámen nad tím, jak skutečně jeho modelové vypadali.

Dva metry široká fotografie nazvaná Zklamání je od včerejška vystavena v pražské Novoměstské radnici. Na dalších dvoumetrových fotkách se objevuje například misska Renata Langmannová jako Šípková Růženka nebo dvojice mladíků před hořícími newyorskými dvojčaty, kteří představují Apollona a Hyakintha.

Těsně před focením...

Kliknutím zvětšete

...výsledek

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.