Simona Krainová: Když dělám Karlovi módní přehlídku, brečí smíchy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Simona Krainová: Když dělám Karlovi módní přehlídku, brečí smíchy!

Simona Krainová má problém najít ve své skříni oblečení, které by jí sedělo.
Simona Krainová má problém najít ve své skříni oblečení, které by jí sedělo. (David Kundrát)

Těhotná topmodelka Simona Krainová září štěstím. Možná i proto, že si dopřává takové gastronomické lahůdky, jaké by si za normálních okolností nedala. Jenže se zvětšujícím se bříškem má modelka i větší problémy se svým šatníkem.

Těhotná topmodelka Simona Krainová září štěstím. Možná i proto, že si dopřává takové gastronomické lahůdky, jaké by si za normálních okolností nedala. Jenže se zvětšujícím se bříškem má modelka i větší problémy obléknout věci ze svého šatníku.

„Užívám si to, sním co chci a kdy chci, dám si klidně guláš, knedlíky, husu... vůbec svou postavu neřeším, tohle je období, které by si měla každá žena užít,“ říká šťastná těhulka Simona Krainová s tím, že oblečení, které ji sedí, je s přibývajícími týdny těhotenství stále těžší najít.

Když si vybírala model, v němž měla jít soutěžit se svým koktejlem Pink Panther na finále Mattoni Grand Drik, přiznala, že si nevěděla rady a požádala proto o pomoc svého manžela Karla Vágnera. „Udělala jsem mu doma takovou malou módní přehlídku, jenže on u toho brečel smíchy. Skoro do ničeho se nevejdu,“ smála se.

Možná ale právě těhotenské chutě způsobily, že její exotický koktejl nakonec skončil až čtvrtý. Prvenství v této disciplíně získal frontman Monkey Business Matěj Ruppert se svým originálním míchaným drinkem Sipcy Boy.

Simona se svým nápojem Pink Panther neuspěla, kategorii VIP vyhrál Spicy Boy Matěje Rupperta.

ČTĚTE TAKÉ:

Simona Krainová: Ač těhotná, má svůj vlastní drink! Můžete si ho udělat taky…


Těhotná Simona Krainová: Jsem tlustá!

Těhotná Krainová: V zákulisí se málem složila!

4. 10. 2010, 9:00

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.