Další kotrmelec v Talentmanii na Nově! Musela odejít Alena Šeredová! Náhrada: Genzer se Suchánkem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Další kotrmelec v Talentmanii na Nově! Musela odejít Alena Šeredová! Náhrada: Genzer se Suchánkem!

Alena Šeredová do Bratislavy z Itálie létala speciálem.
Alena Šeredová do Bratislavy z Itálie létala speciálem. (TV Nova)

Pořádný šok způsobila svým kolegům porotcům z »novácké« Talentmanie modelka Alena Šeredová (32)! S účastí v soutěži sekla! A v dnešním živě vysílaném semifinále (Nova, 20.00) kráska žijící v Itálii už nezasedne. A důvod? „Vadilo jí hlavně cestování do Bratislavy,“ uvedl zdroj ze zákulisí soutěže s tím, že se jí účast v Talentmanii nezdála už od začátku.

Nova za ni musela rychle najít náhradu, kterou pro dnešní večer bude plnit dvojice Michal Suchánek (45) s Richardem Genzerem (43).

Svým odchodem udělala Šeredová tvůrcům show pěknou čáru přes rozpočet. „Najít adekvátní náhradu takhle narychlo nebylo vůbec jednoduché. Televize se nakonec rozhodla, že každý večer Šeredovou zastoupí někdo z tváří Novy,“ řekl deníku Aha! zdroj ze zákulisí pořadu s tím, že dnes večer diváky čeká populární dvojice Suchánek s Genzerem. Jejich jména potvrdila i mluvčí Novy Michaela Fričová.

Samotná účast Šeredové v soutěži byla od začátku pro mnohé velkým překvapením. Modelka, která si po boku svého přítele, fotbalového brankáře Gianluigiho Buffona (32), v Itálii vybudovala slušnou kariéru, zničehonic usedla do křesla »provinční« talentové show, navíc s tím, že bude muset pravidelně dojíždět tisíce kilometrů.

„Už od začátku říkala, že by byla ráda, kdyby na její místo mohl nastoupit někdo jiný, právě kvůli dojíždění a tomu, že nebude mít tolik času na děti,“ řekl deníku Aha! zdroj z okolí Šeredové.

I když nakonec na nabídku kývla, postupem času se ukázalo, že ani luxus pravidelných letů do Bratislavy, kde se show natáčela, není modelce po chuti. „Na letišti trávila víc času než doma. Nebylo výjimkou, že se let zpozdil, třeba kvůli počasí, a ona trnula, jestli vůbec natáčení stihne,“ pokračuje zdroj.

Podobný problém připustil i Zdeněk Troška, Alenin parťák z poroty. I tak ho její konec šokoval: „Dozvěděl jsem se to z rádia, hrozně mě to překvapilo.“

Sama modelka včera nezvedala telefon ani nereagovala na SMS. A Nova vydala přes mluvčí Michaelu Fričovou pouze strohé vyjádření: „Alena Šeredová po dohodě v roli porotkyně Talentmanie končí a v pořadu se nadále nebude vyskytovat.“ Mluvčí zároveň odmítla komentovat spekulace o tom, že Šeredová musela odejít, protože byla nejslabším článkem poroty a k soutěžícím i divákům si jen těžko hledala cestu.

Co na to říkají porotci?

Zdeněk Troška (57)

„Alena byla bezvadná parťačka, ale chápu, že to neustálé cestování ji jako mámu od dvou dětí asi dost unavovalo.“

Adela Banášová (29)

„Vůbec jsem o tom, že končí, nevěděla. S Alenou jsme vycházely dobře. Musím říct, že je to velice příjemná osoba.“

Porota Talentmanie ještě ve starém složení s Alenou Šeredovou. Zleva Zdeněk Troška, Paľo Habera a Adela Banášová.

Richard Genzer (vlevo) a Michal Suchánek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.