Simona Krainová: Ač těhotná, má svůj vlastní drink! Můžete si ho udělat taky… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Simona Krainová: Ač těhotná, má svůj vlastní drink! Můžete si ho udělat taky…

Fotografie
Fotografie (internal)

Topmodelka Simona Krainová potvrzuje svou pověst lvice salónů. V pokročilém stadiu těhotenství si dopřává koktejl podle vlastní receptury. A může si to dovolit, drink je totiž nealkoholický.

Některé celebrity mají své parfémy, jiné navrhují vlastní módní kolekce. Topmodelka Simona Krainová vytvoří pro známou značku minerální vody Mattoni originální koktejl. Kráska jej představí na 1. ročníku Mistrovství světa v přípravě nealkoholických koktejlů v Praze. Jak obstojí vedle světové barmanské špičky?

„Alkohol ale s těhotenstvím a mateřstvím nejde dohromady. Proto jsem ráda přijala nabídku značky Mattoni, abych pro první ročník Mistrovství světa v přípravě koktejlů bez alkoholu vytvořila originální drink, který můžu pít i teď. Věřím, že to bude hit,“ vysvětluje Simona.

Koktejl, který je chuťovou explozí exotického ovoce pojmenovala Simona Růžový Panter. Známá modelka ale nebude jedinou českou celebritou, která si na Mistrovství světa v přípravě nealkoholických koktejlů Mattoni Grand Drink 2010 vyzkouší profesi čarodějky se šejkrem. Své vlastní představy o tom, jak má chutnat ideální koktejl představí i seriálová hvězda Tomáš Krejčíř, frontman populární formace Monkey Business Matěj Rupert nebo charismatická Leila Abbasová, a to už 2. října 2010 ve Vozovně Střešovice v Praze na finále soutěže Mattoni Grand Drink 2010. Soutěž pořádaná společně Mezinárodní barmanskou asociací a Mattoni získala letos oficiální status Mistrovství světa v míchání nealko koktejlů. Přivítá tedy světovou barmankou špičku, kralující podnikům, do nich běžný smrtelník často nemá šanci proniknout. Vy je ale můžete vidět v akci naživo, vstupenka na finálový večer a koncert Monkey Business můžete zakoupit v síti ticketportal za 150 korun.

Pokud máte však odvahu, můžete si zkusit lahodné pití podle Simony a dalších umíchat sami.

RŮŽOVÉHO PANTERA od Simony Krainové zvládne každý!

Připravte si kuchyňský mixér, dejte do něj ledovou tříšť a 2 cl mučenského sirupu, 1,5 cl jahodového sirupu a 1 cl grenadinového sirupu. Vše důkladně promixujte. Mezitím zchlaďte sklenice ledem. Ze sklenic odstraňte led a nalijte umixovanou tříšť zhruba do poloviny sklenky. Dolijte Mattonkou a ozdobte melounem, citrónovou kůrou, mátou, jahodou a ananasovými listy.

Příprava koktejlu je nenáročná a efekt obrovský. Ostře barevný a chuťově bohatý „dámský“ drink připomene léto, pláž, moře…

Ochutnejte netradiční MATTONI Red Herbie koktejl Lejly Abbasové!

Připravte si koktejlové sklenice vložte led a sklenice zchlaďte. Do šejkru s ledem nalijte 1 cl čerstvé citrónové šťávy, 1 cl mandlového sirupu, 1 cl jahodového sirupu, 6 cl jahodového pyré a 2 snítky koriandru. Vše důkladně prošejkrujte. Mezitím odstraňte led z koktejlových sklenic a přes barové sítko do nich přelijte obsah šejkru. Dolijte minerální vodou Mattoni. Vložte brčko a ozdobte skořicí, koriandrem a physalisem.

Lejla dlouho hledala optimální poměr chutí. Sladkým jahodám nejprve vtiskla hořký mandlový podtón, správný ráz koktejlu dodalo ale teprve překvapení v podobě koriandru, který se chuťově rozvine nakonec. Výsledkem je exotický drink, který se mění na jazyku.

Koktejl CHILL IN by Mattoni Tomáše Krejčíře si nespletete s žádným jiným!

Do sklenice dejte jednu lžičku třtinového cukru, přilijte 1 cl čerstvé pomerančové šťávy a vložte 1/3 čerstvé chilli papričky. Vše důkladně rozdrťte. Přidejte 2 cl ananasového sirupu Monin a lžičkou promíchejte. Do koktejlové sklenky dejte ledovou tříšť a přes sítko vlijte obsah druhé sklenice. Dolijte minerální vodou Mattoni s příchutí pomeranč a zastříkněte trochou grenadiny značky Monin. Ozdobte chilli papričkou, plátkem pomeranče, physalisem.

Chilly papřičky dají ovoci správný říz. Lehký, osvěžující, ale současně velmi originální a pikantní koktejl bude chutnat dámám i pánům.

Koktejl MATTONI SPICY BOY Matěje Rupperta Vás rozpálí!

Do sklenice vložte 1 lžičku třtinového cukru, 1 cl čerstvé citrónové šťávy, 1/3 čerstvé chilli papričky a rozdrťte. Přilijte 4 cl mangového pyré a 2 cl mučenkového sirupu Monin. Uzavřete sklenku šejkrem a dobře prošejkrujte. Obsah šejkru nalijte přes sítko do sklenic, kde je několik kostek ledu. A dolijte minerální vodou Mattoni. Ozdobte mangem, jahodou a mátou.

Zprvu příjemně sladká chuť manga s jahodami, kterou v závěru lehce okoření orientální závan chilli papričky. Koktejl Vás potěší lehkostí a originalitou.

ČTĚTE TAKÉ:

Zpěvák Matěj Ruppert: Mistr v plivání ohně!

Těhotná Simona Krainová: Jsem tlustá!

Těhotná Krainová: V zákulisí se málem složila!

Těhotná nevěsta Simona Krainová: Hostina byla v klubu! Objednala ji v den veselky...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.