Herec Miroslav Šimůnek, nový objev Bartošové - Iveto, princové jsou na draka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Herec Miroslav Šimůnek, nový objev Bartošové - Iveto, princové jsou na draka!

Miroslav Šimůnek měl kdysi »z pekla štěstí«, v dalších rolích ale už neoslnil.
Miroslav Šimůnek měl kdysi »z pekla štěstí«, v dalších rolích ale už neoslnil. (Aha! – Dalibor Puchta, Martin Hykl)

Kdo vlastně je Miroslav Šimůnek (32), hezoun, který se podle informací deníku Aha! stal novým objevem zpěvačky Ivety Bartošové (44)? Přestože se tento model, herec a moderátor ve vodách českého showbyznysu moří už dlouho, pro mnoho lidí je stále velkou neznámou a princem jedné role.

..

Herecky se Šimůnek nejvíce proslavil hned prvním filmem – pohádkou Z pekla štěstí. Od té doby se objevil i v řadě dalších, stín prvního, dnes už jedenáct let starého, úspěchu ale nepřekročil. Mihl se v seriálu Ulice, teď natáčí pro Primu Cesty domů. Coby moderátor na Primě uváděl i soutěž Nepodceňuj blondýnky, ta ale záhy skončila, v České televizi s ním zase do budoucna počítali pro nové ročníky Miss ČR, ani ta už se ale konat nebude. V tomhle má zkrátka pech...

Štěstí neudělal ani v zahraničí, kam vyrazil za kariérou – ani v Hollywoodu, ani v Anglii se výrazně neprosadil. Stihl se i oženit, v roce 2004 si vzal filmovou produkční Danielu Humplovou, pak se ale rozvedli. V roce 2008 bylo jeho jméno spojováno s modelkou Dominikou Mesarošovou (25). „Moc si spolu rozumíme a určitě se nevidíme naposled, dobře se s ní paří,“ smál se, když se objevily jejich společné fotografie.

Inu, je známo, že dobře »pařit« se dá i s Ivetou... A jak by si Mirek představoval ideální partnerku? „Líbí se mi energické ženy, které vědí, co chtějí a dokáží se prosadit,“ tvrdí. To sice není úplně charakteristika Ivety Bartošové, nicméně od románku k vážně myšlenému vztahu je cesta ještě dlouhá...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.