Čtvrtníček jde za Krausem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Čtvrtníček jde za Krausem!

Petr Čtvrtníček nyní bude novou hvězdou Frekvence 1.
Petr Čtvrtníček nyní bude novou hvězdou Frekvence 1. (Aha!: Marek PÁTEK)

PRAHA – Rozhlasová stanice Frekvence 1 rozšiřuje svůj hvězdný tým šoumenů. Novým úlovkem stanice je »ďábelský ironik« Petr Čtvrtníček. Ten bude od 4. září každé ráno komentovat dění v českém šoubyznysu.

„Ano, je to pravda. Petr bude mít na Frekvenci 1 každý den mezi 8. a 9. hodinou ranní svůj seriál, nazvaný Mediální Hujer Petr Čtvrtníček. Svým nenapodobitelným způsobem tam bude glosovat dění v českém šoubyznysu,“ prozradila deníku Aha! Barbora Tachecí, programová ředitelka Frekvence 1. „Jsme rádi, že Petr rozšíří náš hvězdný tým šoumenů, ve kterém už teď máme třeba Jana Krause nebo Halinu Pawlowskou,“ dodala Tachecí.

Kolik Čtvrtníček za svou novou práci dostane, prozradit nechtěla. „Peníze jsou naše interní věc,“ řekla Tachecí. Čtvrtníček na sebe poprvé výrazněji upozornil v 90. letech účinkováním v kultovním televizním humoristickém občasníku České soda, který se později přejmenoval na Čtvrtníček, Šteindler a Vávra uvádějí. Poslední velký úspěch si Čtvrtníček připsal dramatizací odposlechů fotbalových rozhodčích, kterou spolu s Jiřím Lábusem uváděl pod názvem Ivánku, kamaráde!

30.8.2006

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.