Koranteng má dceru | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Koranteng má dceru

Rey Koranteng
Rey Koranteng  (Aha!: Petr NOVOTNÝ)

PRAHA – Moderátor »nováckých« Televizních novin Rey Koranteng (32) má důvod k velké radosti. V sobotu 26. srpna ve dvě hodiny odpoledne mu jeho manželka Monika porodila v pořadí druhou dceru, kterou pojmenovali netradičním jménem Sofie.

Ačkoliv se Rey ženil poměrně brzy, tak svého činu nikdy ani na chvíli nelitoval. Už v jednadvaceti se stal otcem dnes jedenáctileté Vanesy a nyní se dočkali dalšího přírůstku do rodiny. Reyova manželka Monika porodila holčičku, a Vanese tak dali dlouho očekávaného sourozence. „Porod proběhl dobře. Manželka neměla žádné komplikace.

Máme celá rodina velkou radost. Holčičku jsem si moc přál, víc jak kluka. Sofie je zdravá a má se k světu. Váží necelá tři kila a měří čtyřicet sedm centimetrů,“ svěřil se deníku Aha! nadšený tatínek Rey, který celému porodu asistoval. „Žena porodila týden před termínem, takže jsme nyní ve velkém spěchu. Společně s Vanesou a mou tchýní uklízíme a připravujeme postýlku pro Sofii,“ prozradil Koranteng, který zatím neví, kdy Moniku s holčičkou z podolské porodnice propustí.

29.8.2006

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.