Maciuchová jako první dáma! Podoba s Klausovou čistě náhodná? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Maciuchová jako první dáma! Podoba s Klausovou čistě náhodná?

Hana Maciuchová (vlevo) v roli první dámy ČR si prohlíží časopis, na jehož obálku se nechala fotit.
Hana Maciuchová (vlevo) v roli první dámy ČR si prohlíží časopis, na jehož obálku se nechala fotit. (TV Nova, Larry D. Horricks)

Herečka Hana Maciuchová (64) se dnes vrátí na obrazovky televize Nova! Zatím nikoliv do nekonečné Ulice, nýbrž do seriálu Dokonalý svět! V epizodní roli bude hrát první dámu a manželku fiktivního prezidenta, kterou budou fotit na titulní stranu časopisu Grace.

Jak moc se v seriálu, který je poskládán ze střípků osudů skutečných lidí ze světa showbyznysu, inspirovali skutečnou první dámou ČR Livií Klausovou (64)? Prý jen vzhledem a šarmem! Maciuchová je svým vkusem a vybraným chováním proslulá, proto tvůrčí tým představitelku první dámy nemusel dlouho hledat.

Kvůli své roli si ale několikanásobná držitelka ocenění Anno musela nasadit paruku, takže ji dnes diváci uvidí v netradičním elegantním mikádu. Na první pohled jako by skutečné první dámě ČR Livii Klausové z oka vypadla!

Další dějovou linií bude vznikající románek mezi Sašou Rašilovem (38, ředitel časopisu David) a Evou Sakálovou (25, asistentka Marie). Méně příjemná zápletka čeká Jitku Čvančarovou (32, módní ředitelka Michelle): poprvé stane tváří v tvář své sokyni v lásce – manželce svého milence.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.