Útok slzným plynem na Plzeňsku: Oslepnout měla i Verešová! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Útok slzným plynem na Plzeňsku: Oslepnout měla i Verešová!

Incident v Klatovech málem zasáhl i modelku Andreu Verešovou.
Incident v Klatovech málem zasáhl i modelku Andreu Verešovou. (Marek Pátek, Jan Ráček)

Nepříjemnou situaci si prožili návštěvníci klubu Střelnice v Klatovech, kam neznámý útočník vhodil náboj se slzným plynem. Na akci do klubu však byla pozvána i modelka Andrea Verešová a jen zpoždění jí zachránilo od ztráty zraku!


Klatovy na Plzeňsku otřásl v pátek večer útok slzným plynem na klub Střelnice, kde zrovna probíhala první ze série akcí Public Limuzína disco tour. „Viděli jsme dva lidi - jeden v kožený bundě, druhý v kožený kostičkovaný bundě - a hodili nám sem dýmovnice," řekl nám jeden ze svědků. „Mysleli jsme, že to je normální kouř, ale najednou nám začaly slzet oči a všichni vybíhali ven. To jsme šli a byli úplně slepí," potvrdil i další zasažený účastník akce.

„Pro mě to byl šok, já jsem akorát chtěl začínat," řekl Míra Hejda, moderátor celé akce a pořadu televize Public limuzína. „Stál jsem asi metr a půl od toho, kde někdo něco hodil... a pak už jenom štípaly oči a bylo to hrozně nepříjemný, takže jsme všichni utíkali ven," vypráví.

Jak se ale server Ahaonline.cz dozvěděl, útok měl zasáhnout i známou modelku Andreu Verešovou. Ta však neštěstí unikla jen o vlásek díky malému zpoždění. „Už jsem byla na cestě, pár kilometrů od Klatov, naštěstí mě organizátoři stačili ještě odvolat. Byl to pro mě šok, když jsem se tu zprávu dozvěděla. Je to strašné! Člověk už se nemůže cítit bezpečně snad nikde," dodala k incidentu Verešová šokovaně .

Ochranka klubu naštěstí zasáhla duchapřítomně – pánové zabalili doutnající slzný granát do mikiny a rychle vyhodili ven, čímž zabránili ještě větší panice. Jak nám řekla tisková mluvčí klatovské PČR Dana Ladmanová, policie případ řeší pro podezření ze spáchání přestupku.


Ještě pár minut před začátekm akce se Klatovští bezstarostně bavili.

Míra Hejda musel akci zahájit nakonec před klubem.

V zamořeném klubu nebylo vidět na krok, prostor museli vyčistit přivolaní hasiči.

ČTĚTE TAKÉ:

Andrea Verešová: Jsem už stará, potřebuji luxus!

Saddám (31), vyhazovač z baru: Zabil holýma rukama!

Probodl muže!

Statečná barmanka: Lupiče zmlátila obuškem!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.