Odhalení deníku Aha!: V Talentmanii to zkouší Gottova »bejvalka«! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Odhalení deníku Aha!: V Talentmanii to zkouší Gottova »bejvalka«!

Pavla Forest během včerejšího vystoupení v Talentmanii.
Pavla Forest během včerejšího vystoupení v Talentmanii. (Aha! – Karel Kopáč, TV Nova, Ingrid Kernbach)

Deníku Aha! se podařilo odhalit minulost účastnice včerejšího castingu Talentmanie Pavly Forest (48). Zpěvačka s nádherným hlasem, se kterou se porotce Pal’o Habera (48) zná z osmdesátých let, a proto ji nechtěl z kolegiálních důvodů hodnotit, je bývalou vokalistkou Karla Gotta (71).

„Ano, byla jsem jeho vokalistkou a na tu dobu ráda vzpomínám,“ potvrdila deníku Aha! Pavla, která vystudovala dvě konzervatoře a navíc architekturu. Sám Karel Gott úspěšné vystoupení své bývalé a velmi oblíbené vokalistky z přelomu osmdesátých a devadesátých let včera večer bohužel neviděl, protože byl zrovna hostem show »Hvězdy, jak je neznáte« v Solnici u Vamberka.

„Občas si ale voláme. Díky němu jsem se naučila, jak to v showbyznysu chodí,“ říká Pavla, která natočila s Mistrem a dalšími zpěváky řadu duetů. V posledních letech se pak se svým partnerem Milanem Steigerwaldem (47) věnovala rockopeře Antigona, kterou režírovala.

„Momentálně učím doma zpěv, zaměřila jsem se hlavně na rockery. A pokud jde o architekturu, na zakázku projektuji rodinné domky,“ prozradila nám Pavla. Účastí v Talentmanii by se ráda prosadila jako sólová zpěvačka. Tak uvidíme...

1991 - Pavla s Karlem Gottem během německého turné.

Pavla s manželem Milanem a dcerou Maruškou.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.