Chůdaři z Long Vehicle Circus: Začínali na štaflích! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Chůdaři z Long Vehicle Circus: Začínali na štaflích!

Partička Long Vehicle Circus funguje už pět let.
Partička Long Vehicle Circus funguje už pět let. (TV Prima)

Tahle čtveřice soutěžících z Česko Slovensko má talent se na svět kouká pěkně spatra! Povedená partička Long Vehicle Circus, která vystupuje na chůdách a objeví se v nedělním díle »Talentu«, funguje dohromady pět let a málokdo tuší, že je dohromady svedla velká náhoda.

„Původně někteří z nás pracovali jako malíři a natěrači, začínali jsme na štaflích a časem přešli na chůdy, z nichž jsme malovali stropy. Takže se dá říci, že jsme se postupně propracovali z pokoje až do divadla,“ nechali se slyšet členové Long Vehicle Circus, kterých je ve skutečnosti osm, ale na castingové vystoupení dorazili pouze čtyři.

Celou dobu jejich vystoupení se divákům i porotcům tajil dech. Nejvíce pak při pádu z výšky, kterým čtveřice vystoupení zakončila. Chůdy jsou docela těžké a oni na nich stojí ve výšce jednoho metru a z této výšky padají na jedno koleno. „Tenhle prvek není tak moc náročný technicky, je spíš o odvaze a taky o tom vypilovat ho, aby vypadal ladně,“ vysvětlili artisté.

S chůdami umějí neuvěřitelné kousky, při kterých se tají dech.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.