Severa - Šlape za každého počasí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Severa - Šlape za každého počasí

Martin Severa je cyklistický nadšenec a od účasti na maratonu horských kol ho neodradily ani déšť a bahno
Martin Severa je cyklistický nadšenec a od účasti na maratonu horských kol ho neodradily ani déšť a bahno (pro Aha!: Markéta NAVRÁTILOVÁ)

KUTNÁ HORA – Moderátor Martin Severa (50) si nedá pokoj a za každého počasí jezdí maratony horských kol. Tentokrát vyrazil do Kutné Hory, kde byl start i cíl přímo před gotickým chrámem svaté Barbory.

„Padesát kilometrů dlouhá trať byla občas zkropena přeháňkou a terén se místy změnil v bahniště, ale to mi vůbec nevadilo. Lahůdkou byly polní cesty, kde se všichni brodili po kolena blátem a někteří zapadli natolik, že se do cíle ani nedostali,“ přiznal deníku Aha! Severa, který došlapal do cíle uprostřed pole. „Na stupně vítězů jsem ještě nedosáhl, zřejmě budu muset více trénovat v bahně,“ dodal se smíchem Severa, který se po letech vrátí na obrazovky České televize. Dnes bude poprvé natáčet podnikatelský magazín POKR, který ČT odvysílá ve čtvrtek 7. září ve 22 hodin.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.