Daisy Dee zapaří v Praze! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Daisy Dee zapaří v Praze!

179 cm vysoká Daisy Dee je stále sexy a má moře obdivovatelů, i když její srdce patří pouze manželovi, Tonimu Cotturovi, který je členem Fun Factory / Booya Music.
179 cm vysoká Daisy Dee je stále sexy a má moře obdivovatelů, i když její srdce patří pouze manželovi, Tonimu Cotturovi, který je členem Fun Factory / Booya Music. (: Universal/Popron Traxx)

PRAHA – Nejslavnější černá moderátorka hudebního pořadu Club Rotation německé televize VIVA a velice úspěšná zpěvačka, producentka a módní návrhářka Daisy Dee, vlastním jménem Daisy Rollocks (35), vystoupí poprvé v České republice.

Už zítra předvede »černá puma« Daisy Dee svůj taneční pořad Mixing Chix, se kterým navštívila většinu velkých evropských klubů, ve známém pražském clubu Misch Masch. V závěru celé show se představí i v roli zpěvačky. Za gramofony ji bude podporovat jedinečná německá diskžokejka Shorty.

Svou hudební kariéru buduje Daisy Dee již od roku 1990. Její energický a ostrý hlas znáte z megahitů Are You Ready od Lovestern Galaktika Project, z hitu Open Sesame a dále z autorských hitů Love Is The Answer, Hey You (Open Your Mind), Crazy, Headbone Connected, Just Jump, nebo z německých tanečních pecek od Starsplash – Fly Away, či U96 Love Religion.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.