Krejčíř je »likvidátor«! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Krejčíř je »likvidátor«!

Dana Homolová, Tomáš Krejčíř (vpravo) a Ivan Vyskočil si spolu zahrají v komediální detektivce Vrah zvoní dvakrát.
Dana Homolová, Tomáš Krejčíř (vpravo) a Ivan Vyskočil si spolu zahrají v komediální detektivce Vrah zvoní dvakrát. (: Umělecká agentura Rajcha)

PRAHA – Tomáš Krejčíř (35), respektive Roman Kříž z »nováckého« seriálu Ordinace v Růžové zahradě, se vrací na divadelní prkna v psychothrilleru Věrný aneb Vrah zvoní dvakrát.

„Zahraju si nájemného vraha, kterého si najme manžel, aby zlikvidoval jeho ženu. Budu zkrátka takový likvidátor,“ poodhalil trochu z příběhu Tomáš. „Mám detektivky moc rád. Už jsme začali zkoušet a moc se na tu práci těším. Všechno to zorganizovala Dana Homolová, která má zálibu v hledání zatím neobjevených textů,“ dodává Krejčíř

Populární herec a moderátor Snídaně s Novou se v divadle objeví po několika letech. Manžela Homolové, který si vraha na tuto nečistou práci najme, bude představovat Ivan Vyskočil. Krimikomedie v režii Jany Kališové bude mít premiéru v říjnu.

29.8.2006

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.