Ivana Christová a Robo Beňo - Rozchod! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Ivana Christová a Robo Beňo - Rozchod!

Robo Beňo a Ivana Christová tvořili krásný pár, přesto si nebyli souzeni.
Robo Beňo a Ivana Christová tvořili krásný pár, přesto si nebyli souzeni.  (Aha! – Marek Pátek)

První československá miss Ivana Christová (40) je opět sama! Po několikaletém vztahu se totiž rozešla se svým partnerem, slovenským politikem Robo Beňem (47)!

Beňo je sice v Česku neznámý, letos v březnu ale jeho dceru Lucii (28) pobodal v domě Agáty Hanychové (24) její expřítel Jiří. V srpnu začal soud, jehož další stání proběhne 24. září. Beňo žádá pro útočníka nejvyšší možný trest.

Přestože se o rozchodu Beňa s Christovou spekulovalo již dlouho, k jeho prozrazení došlo kuriózním způsobem. Vyzradila jej během slovenského pořadu Smetánka moderátorka, které se o Christové vyjádřila jako o bývalé partnerce Roberta Beňa. A tento fakt nakonec potvrdil i sám politik. „Ano, můžu to potvrdit. Už nejsme spolu. Víc se k tomu ale vyjadřovat nebudu,“ svěřil se serveru topky.sk. Pár se údajně rozešel již v květnu. A důvod? Prý velká pracovní vytíženost, kvůli které se vzájemně odcizili.

Christová se v roce 1993 provdala za producenta a podnikatele francouzskovietnamského původu. Manželství, ze kterého má dceru Danielu, se ale rozpadlo.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.