Katy Perry: Na každém prstu chlapa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Katy Perry: Na každém prstu chlapa!

Katy Perry má na každém prstě jednoho snoubence.
Katy Perry má na každém prstě jednoho snoubence. (ČTK)

Zpěvačka Katy Perry (25) opět svým zjevem zaujala. Tentokrát při předávání prestižních hudebních cen televize MTV. Tam jí sice její snoubenec Russell Brand nedoprovodil osobně, ale to Katy nezabránilo si ho vzít na každém nehtu s sebou.

„Cítím se v těch šatech jako krasobruslařka,“ smála se zpěvačka na bílém koberci, ačkoliv jí zas tolik do smíchu nebylo. Jak prozradila, chytla se jí angína a zimnice a musí proto brát antibiotika. „Nemůžu si ale nechat takovou příležitost ujít, pít drinky zadarmo, potkat své idoly... a minulý rok jsem si odtud odvezla i snoubence,“ vtipkovala.

Russell Brand sice po boku Katy tentokrát chyběl kvůli pracovním povinnostem, zpěvačce to ale nezabránilo v tom si ho vzít s sebou. Tedy alespoň na nalepovacích nehtech – na každém z nich měla jednu Russellovu fotku.

Nebylo to ovšem nic proti tomu, v čem zase přišla Lady GaGa, která posbírala rekordní množství cen. Ve třech outfitech, v nichž se během večera objevila, vystřídala již legendární obleček ze syrového masa, podivuhodné střevíce s ještě podivnějšími šaty a zlatými husími pery na hlavě, nebo černou róbu s černými ostny zasazenými na šedé paruce.

To a ještě mnohem více najdete v dnešním tištěném deníku Aha! nebo od 12 hodin na Ahaonline.cz.

Katy a její krasobruslařský model.

ČTĚTE TAKÉ:

Katy Perry: Přehlídka latexového fetiše!

VIDEO To jste ještě neviděli! Katy Perry v podání dechovky z Ukrajiny!

Katy Perry: Trpí rozdvojením osobnosti?!

Katy Perry se zasnoubila!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.