Andrea Verešová: Jsem už stará, potřebuji luxus! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Andrea Verešová: Jsem už stará, potřebuji luxus!

Andrea Verešová se cítí stará. Takhle »staře« by asi chtělo vypadat více žen.
Andrea Verešová se cítí stará. Takhle »staře« by asi chtělo vypadat více žen. (Aha! – Petr Novotný)

Modelka Andrea Verešová (30) má originální vysvětlení své záliby v luxusu! Může prý za to její stáří. „Pod stan bych už v tomto věku asi nejela. Jsem už stará, moje staré bolavé kosti by to už nevydržely,“ tvrdí Verešová, jejíž věk se sotva přehoupl přes třicítku.

Že zase tak staré kosti nemá, dokázala na »španělské noci«, kde se spolu s malířem Kristianem Kodetem (62) učila tančit temperamentní flamenco. A tančila jako o život! „Kristian by se snad mohl tancem i živit,“ řekla na malířovu adresu Gábina Partyšová, která večer moderovala.

„Tanec mám moc ráda, chodila jsem i do tanečních. Když jsem ale tančila ve slovenské soutěži Let´s Dance, tak mi vždy říkali, ať na to, co jsem se v tanečních naučila, zapomenu,“ vzpomínala Verešová. Tu na párty vyvedl její manžel Daniel Volopich (44), ale vášnivý tanec si spolu nezatančili.

Ačkoliv si Verešová stěžuje, že je stará, s Kristianem Kodetem tančila flamenco jako o život.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.