Matuška ruší turné: Zápal plic! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Matuška ruší turné: Zápal plic!

Waldemar Matuška na podzim nepřijede, dostal zápal plic.
Waldemar Matuška na podzim nepřijede, dostal zápal plic. (: Isifa)

FLORIDA/PRAHA – Tak to je rána! Populární zpěvák Waldemar Matuška (74) na své dlouho očekávané podzimní koncertní turné do Česka nepřijede! Dostal totiž zápal plic a leží doma v horečkách!

Tak to je rána! Populární zpěvák Waldemar Matuška (74) na své dlouho očekávané podzimní koncertní turné do Česka nepřijede! Dostal totiž zápal plic a leží doma v horečkách! „Přišlo to znenadání, dostal vysoké horečky a musel ulehnout. Teď čekáme na výsledky biopsie,“ potvrdil deníku Aha! Matuškův zdravotní stav jeho manažer Martin Michal. Ten se dnes spojí s pořadateli, aby jim oficiálně oznámil, že říjnové turné se musí odložit.

Populární zpěvák žije ve floridském St. Petersburgu právě kvůli přetrvávajícím problémům se svými plícemi a těžkým astmatem. Přímořský vzduch a tamní prostředí mu totiž usnadňují dýchání. A právě zápal plic je pro Matušku tím nejnebezpečnějším onemocněním!

„Přišlo to znenadání,“ říká Martin Michal s tím, že i pro Matušku je nucené odložení jeho koncertů velkým zklamáním, protože se do Čech na své fanoušky těšil. „Hned v pondělí ráno se spojím s pořadateli jeho turné, seznámím je s Waldovým zdravotním stavem a nabídnu jim přeložení koncertů na jaro 2007,“ dodává Martin Michal s tím, že bude jen na producentech, jestli se rozhodnou pro odklad, nebo pro celkové zrušení turné.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.