Jiří a Olga Menzelovi: Tajně si předali dítě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jiří a Olga Menzelovi: Tajně si předali dítě!

Jiří Menzel v doprovodu chůvy odnáší svou dcerku do auta.
Jiří Menzel v doprovodu chůvy odnáší svou dcerku do auta.  (Aha! – M. Hykl, D. Kundrát, M. Pátek)

Bylo to jako ve špionážním filmu. Režisér Jiří Menzel (72) a jeho manželka Olga (31) si v jednom z pražských hotelů tajně vyměnili dcerku Annu Karolínu (1). Tu si bral slavný režisér na víkend do své péče. Jak známo, oba manželé se rozešli poté, co praskl milostný poměr Olgy s režisérem Jaroslavem Brabcem a Menzelová poté otěhotněla a porodila dcerku. Tu si do porodnice už přišel vyzvednout Brabec.

Tajné dostaveníčko v centru města a předávka balíčku jako ve špionážním filmu! Přesně tak vypadalo čtvrteční odpoledne režiséra Jiřího Menzela (72) a jeho manželky Olgy (31), kteří si takhle potají předávali dcerku Annu Karolínu (1)!

S Olgou se Menzel rozešel poté, co vyšla najevo její nevěra s režisérem Jaroslavem Brabcem, o kterém se také spekuluje jako o skutečném tatínkovi Anny Karolíny. To však Menzelovi roli šťastného tatínka nekalí. Do pražského hotelu Le Palais si prostě přijel vyzvednout holčičku, kterou, jak se zdá, má tento víkend ve své péči. A rozhodně se nejednalo o schůzku dvou zahořklých exmilenců.

Naopak! Menzel a jeho žena si celou hodinu v hotelové restauraci povídali. Až poté režisér s dcerkou a její chůvou svou ženu opustil a odjel luxusním sportovním vozem Audi TT. Olga ale nezůstala sama. V hotelu jí dělala společnost kamarádka, se kterou se tam zdržela dalších čtyřicet minut.

Audi TT je sice malé auto, dítě s autosedačkou se tam ale vejde.

Z hotelu později vyšla i Menzelova manželka, u níž se spekuluje, že má dceru s režisérem Brabcem.

Jaroslav Brabec

 

 

 

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.