Jana Kirschner: Čekám miminko! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jana Kirschner: Čekám miminko!

Jana Kirschner má důvod k radosti. Je těhotná!
Jana Kirschner má důvod k radosti. Je těhotná! (Aha! David Kundrát)

Biologické hodiny donutily i slovenskou zpěvačku Janu Kirschner, aby od základu změnila svůj život. Bude maminka! Ještě neví, jaké to bude pohlaví, ale už mu dala »pracovní název«.

Miminko čeká se svým anglickým přítelem. Prozradila to slovenskému serveru topky.sk. Když se jí redaktorka na tuto novinku zeptala, v první chvíli se podivila, kdo informaci prozradil, ale pak kápla božskou: „Ano, je to pravda.“

Záhy v rozhovoru připustila, že to pro ni bude po letech rock and rollu, cestování a života napůl v Británii a v Česku, radikální změna.

Neprozradila ale, v jakém měsíci je. „Je to v podstatě ještě dost brzo. Jsem ale šťastná. Myslím, že to přišlo v pravou chvíli… a s tím nejsprávnějším člověkem,“ řekla pro topky.sk.

Pochopitelně ještě netuší, jestli to bude chlapeček nebo holčička, sama by si spíše přála kluka. „Víc vycházím s muži, takže bych mohla mít chlapce,“ poznamenala. A tak se s partnerem ještě ani nepřou o jméno. „Máme pracovní název, ale ještě nevíme, co to bude,“ řekla Kirschner, která předpokládá, že bude žít spíše v Anglii.

Související články:

Jana Kirschner: Identita nového amanta odhalena!

Zpěvačka Kirschner - Vítězka pohřebních hitparád!

Jana Kirschner bude zářit

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.