Rok od smrti herce Patricka Swayzeho - Manželka mu píše zamilované zprávy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Rok od smrti herce Patricka Swayzeho - Manželka mu píše zamilované zprávy

Patrick a Lisa na svém ranči v době, kdy onemocněl.
Patrick a Lisa na svém ranči v době, kdy onemocněl. (ČTK)

V úterý to bude rok, co populární americký herec Patrick Swayze (†57, Hříšný tanec) podlehl rakovině slinivky. Ani dlouhých dvanáct měsíců nedokázalo utišit bolest jeho manželky Lisy Niemi (54), která Patrickovi pravidelně píše zamilované esemesky na mobil.

Dělali to tak celé roky. Když je pracovní povinnosti odloučily, posílali si láskyplné textové zprávy. Jejich láska byla celých 34 let manželství stejně silná jako na začátku. „Miluji tě,“ psávala Lisa, když byl Patrick naživu. A nepřestala psát ani po jeho smrti. „Hurá, někdo mě miluje,“ odpovídal Patrick s až dětským nadšením.

Choval divoké býky, proháněl se v závodních autech, krotil koně, ale k Lise byl něžný. Pokud se jejich vztah dostal do krize, nebylo to jeho povahou, ale problémy s alkoholem či experimentováním s kokainem. Nakonec ho ale zabilo kouření. „Je to poslední chlapský rituál,“ říkával herec, který vykouřil 60 cigaret denně. A nepřestal ani po zjištění rakoviny.

Lisa dnes přiznává, že smutek stále není schopna překonat. „Vím, že žil naplno. A začínám vidět, že mám ještě před sebou nějakou budoucnost. Patrick by to tak chtěl,“ říká Lisa.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.