Kamila Moučková moderátorovi Cibulkovi: Dám ti do držky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Kamila Moučková moderátorovi Cibulkovi: Dám ti do držky!

Moderátorka Kamila Moučková.
Moderátorka Kamila Moučková. (Aha! – David Kundrát)

Moderátorovi Alešovi Cibulkovi (33) se přisuzuje především noblesa a kultivovaný projev. Úterní křest jeho dalšího kalendáře se však neobešel bez náznaku násilí. Televizní hlasatelka Kamila Moučková (82) se na něj obořila a hrozila mu inzultací!

„Aleši, jak to, že v tom kalendáři nejsem i já? Neštvi mě, nebo ti dám do držky!“ hudrovala, ale jen do chvíle, než jí průvodce oblíbeným pořadem O češtině nebo rozhlasového Toboganu vysvětlil, že v Cibulkových kalendářích pro filmové a pro televizní pamětníky jsou uvedeny jen ty osobnosti televizní obrazovky, které mají v roce 2011 kulatiny.

Křtu dvou kalendářů v restauraci U mrtvýho ptáka v pražském Karlíně se zúčastnily také kmotra publikací Jiřina Jirásková, Maxipes Fík, Ivana Andrlová, Jitka Ježková, Cibulkův partner Michal Jagelka, Jan Přeučil s chotí a desítky dalších známých obličejů.

Kliknutím zvětšete

Aleš Cibulka (vpravo) se svým přítelem Michalem Jagelkou ukazují kalendáře pro příští rok.

„Jsem šťastný, že tyto kalendáře patří k nejprodávanějším u nás. Příští rok přidáme k těmto dvěma v rámci Edice ČT ještě třetí, ale co v něm bude, to je zatím tajemství,“ svěřil se Ahaonline.cz Cibulka.

9. 9. 2010 8:00

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.