Modelka Kateřina Průšová: Opustila manžela a čeká ji rozvod! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Modelka Kateřina Průšová: Opustila manžela a čeká ji rozvod!

Kateřina neztrácí úsměv ani v těchto těžkých chvílích. Těší se na práci v USA.
Kateřina neztrácí úsměv ani v těchto těžkých chvílích. Těší se na práci v USA. (Aha! – David Kundrát)

Další ze zlatých párů českého showbyznysu se rozešel! Úspěšná modelka Kateřina Konvalinka Průšová (26) opustila manžela, bohatého podnikatele Vladimíra Konvalinku (32). A rozvod je na spadnutí!

Ještě před pár dny se v souvislosti s Kateřinou a Vladimírem hovořilo o miminku, jenže teď je všechno jinak! „Ano, Kateřina se ode mě před týdnem odstěhovala,“ řekl včera deníku Aha! posmutnělý Konvalinka.

Důvodem jejich odloučení jsou rozdílné představy o budoucnosti. „Já jsem rodinný typ, ale Kateřina stále upřednostňuje kariéru. Odjíždí na osm měsíců pracovat do Spojených států, dokonce jsem jí tuto práci pomáhal zařizovat,“ dodal Konvalinka.

Rozchod prý proběhl ve vší slušnosti. „Není mezi námi žádná zlá krev, ale jedním z možných řešení je samozřejmě i rozvod,“ přiznal podnikatel, který se s Kateřinou oženil na zámku Mcely v červnu 2008.

Vladimír Konvalinka už bydlí sám – jeho žena se odstěhovala.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.