Decastelo a Hanychová na pěší zóně u Anděla: V pět odpoledne s lahví vodky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Decastelo a Hanychová na pěší zóně u Anděla: V pět odpoledne s lahví vodky!

Fotografie
Fotografie (internal)

Modelka Agáta Hanychová a moderátorka Eva Decastelo po vášnivých polibcích v hudebním klipu znovu ukázaly, že to umí pěkně rozjet. A to nejen na večírku, ale i na rušné pěší zóně v centru Prahy v pět odpoledne.

Kdo se v pondělí odpoledne vracel z práce přes pražskou pěší zónu Anděl, mohl vidět Mikuláše i přesto, že je teprve začátek září. Při bližším pohledu bylo ovšem jasné, že se nejedná o dva Mikuláše, ale o dvě mikulášky. A ne jen tak ledajaké Mikulášky – charakteristickou milkulášskou mitru si totiž nasadily na hlavu Agáta Hanychová a Eva Decastelo.

Namísto cukrátek dětem měly obě sexy kočky náruč plnou malých i velkých lahví vodky, které rozdávaly samozřejmě výhradně dospělým. A zatímco někteří se cítili rozdáváním vodky v pravé odpoledne pobouření, jiným, převážně mužům, se naopak celá akce moc líbila. „Vodka mi nechutná, ale od těhle dvou koček si to nejde nevzít,“ usmíval se například jeden z kolemjdoucích.

Mikulášky Agáta s Evou rozdávaly plnými hrstmi.

ČTĚTE TAKÉ:

Eva Aichmajerová: Naboural do mě Rus!

Hanychová o líbačce s Aichmajerovou: Hrozně jsem se styděla!

Agáta Hanychová: Vášnivá líbačka s Aichmajerovou!

8. 9. 2010, 8:00

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.