EXKLUZIVNĚ Fotoalbum jen pro čtenářky Ahaonline.cz! Tohle je tělo nejkrásnějšího muže v Česku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

EXKLUZIVNĚ Fotoalbum jen pro čtenářky Ahaonline.cz! Tohle je tělo nejkrásnějšího muže v Česku!

Honza zatím tu pravou hledá...
Honza zatím tu pravou hledá... (Karel Kopáč)

Muž roku Jan Hájek (29) byl v úterý odpoledne hostem chatu na Ahaonline.cz a vedle toho, že na sebe prozradil, co mohl, ještě vytvořil sérii fotek exkluzivně pro čtenářky našeho serveru. Pokochejte se tělem nejkrásnějšího muže v Česku.

..

Devětadvacetiletý Honza Hájek není jen krasavec, ale také sympaťák. Na čtenářském chatu prozradil, že jeho ukázkové tělo není výsledkem žádného trápení v posilovně nebo hodin proležených v soláriu, ale dílem přírody. „Do posilovny chodím za normálních okolností tak jednou týdně a místo solária mám koupaliště,“ odpovídal na zvídavé otázky pobaveně rodák z Břeclavi.

Projektový manažer a vášnivý milovník motorek na sebe také prozradil, že je nezadaný. „Nebyl čas na randění, měl jsem hodně práce a připravoval jsem se důkladně i na soutěž. Teď jsem ale dokončil projekt, a tak budu mít toho času rozhodně víc,“ usmíval se Honza šibalsky.

A jak by tedy jeho vyvolená měla vypadat? „Je mi jedno, jestli to bude blondýnka nebo brunetka, jak moc bude vzdělaná... Důležité pro mě je, aby byla hodná a milá a pozitivně naladěná,“ dodává. Záznam chatu si můžete přečíst ZDE.

ČTĚTE TAKÉ:

Muže Roku 2010 Jan Hájek: Trpěl jako zvíře! Hrozil kolaps…

Ochrnutý Muž roku Martin Zach: Krásku sbalil v léčebně!

Ajchmajerová-Decastelo: Koukla kytaristovi pod sukni! Na penisu měl ponožku!

1. 9. 2010, 9:00

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.