Dneska vaří Hanychová: Řízky a polonazí chlapi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Dneska vaří Hanychová: Řízky a polonazí chlapi!

Agáta si s brambory hravě poradila.
Agáta si s brambory hravě poradila. (TV Prima)

V dnešním díle kulinářské show Čápi s mákem (Prima 20.00) se neuvěřitelné stane skutkem! Protřelá partygirl Agáta Hanychová (25) ostatním soutěžícím předvede, že je v kuchyni jako doma. V příbytku své matky Veroniky Žilkové (48) naservíruje speciální řízky a chybět nebude ani originální dezert v podobě polonahých »baleťáků« a ovoce.

Oproti vyhrocené návštěvě u košické podnikatelky Nory Mojsejové (51), které jste mohli vidět včera, vaření u Agáty probíhalo nadmíru klidně.

K jídlu Hanychová zvolila speciality světových kuchyní – jako předkrm hostům v dnešním díle naservíruje rajčata s italskou majonézou, zatímco hlavním chodem bude řízek s francouzskou bramborovou kaší, tedy recept, který si vypůjčila z matčiny kuchyně.

„Skvělé, na ten máme zrovna chuť, Agáta se nám trefila do vkusu,“ pochvalovaly si pornohvězda Dolly Buster a slovenská zpěvačka Eva Máziková.

Zlatým hřebem večera pak byl dezert, kterým bylo Agátino čarokrásné ovoce, které mlsným dámám naservírovali polonazí mladíci, kteří užaslým ženám přišli k chuti mnohem víc než zmíněný ovocný dezert...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.