Šeredová se prodraží, Nova jí pořídila letadlo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Šeredová se prodraží, Nova jí pořídila letadlo!

Cestování Aleny Šeredové vyjde Novu na miliony.
Cestování Aleny Šeredové vyjde Novu na miliony. (Aha! – David Kundrát, TV Nova)

Mohlo by se zdát, že nejdražší položkou »novácké« Talentmanie je moderátor Leoš Mareš (34), s nímž Nova kvůli »Mánii« podepsala několikaletý kontrakt na šestnáct milionů korun. Opak je pravdou! Na soutěži se nejvíc prodraží v Itálii žijící porotkyně Alena Šeredová (32), která odmítla trávit podzim v Česku! Nova tak pro ni musí každou neděli zařizovat letadlo za stovky tisíc!

„V Česku nebudu. Vždycky v neděli dorazím na přímý přenos a v noci poletím zpátky do Itálie. Vše záleží na domluvě. Nova mi v tomto vyšla vstříc,“ pochvaluje si spolupráci Šeredová. »Předražení« porotci však musejí odvést kus práce. Včera museli zhlédnout tři stovky účinkujících, kteří šli do rozstřelu a nastal pro ně tzv. soudný den.

„Byl to hrozný záhul, včera jsme jeli dvanáct hodin v kuse. A to už jsme všechny lidi, kteří byli přizvaní ke castingu, viděli. Já už svoje favority mám. Jsou lidé, které si pamatuju okamžitě. A pak lidé, o kterých ani nevím, že už jsem je někdy viděla,“ dodává Šeredová, která včera v komnatách milotického zámku se svými třemi kolegy až do pozdních nočních hodin vybírala favority.

Alena si s Adelou Banášovou skvěle rozumí.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.