Madonna: Sama na děti čas nemá, s biologickým otcem Mercy ale vyrazila dveře! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Madonna: Sama na děti čas nemá, s biologickým otcem Mercy ale vyrazila dveře!

Fotografie
Fotografie (internal)

Jak už jsme vás informovali, dvaapadesátiletá popová královna Madonna si na své děti, dvě vlastní a dvě adoptované, najde jen čtvrthodinu denně, a to jen tehdy, pokud se včas domluví s její sekretářkou. Když ale chtěl adoptovanou Mercy (4) navštívit její údajný biologický otec, Madonna mu práskla dveřmi před nosem.

Jak už jsme vás informovali, dvaapadesátiletá popová královna Madonna si na své děti, dvě vlastní a dvě adoptované, najde jen čtvrthodinu denně. A to jen tehdy, pokud se včas domluví s její sekretářkou. Když ale chtěl adoptovanou Mercy (4) navštívit její údajný biologický otec, Madonna mu práskla dveřmi před nosem.

James Kambewa, který pracuje jako číšník v jihoafrickém Durbanu tvrdí, že on je biologickým otcem čtyřleté Mercy, jíž před rokem adoptovala v Malawi popová hvězda Madonna. Dokonce se snažil zhatit adopční řízení, to mu ale neprošlo. Teď se pokouší děvčátko alespoň vidět, zpěvačka však řekla rázné ne.

„Není důvod si myslet, že to vůbec je její biologický otec, širší rodina o nikom takovém neví. Mercy se s ním proto neuvidí,“ zní oficiální stanovisko Madoniny tiskové mluvčí. Oficiálně je Mercy dcerou čtrnáctileté dívky, která otěhotněla poté, co byla znásilněna. Krátce po porodu zemřela.

ČTĚTE TAKÉ:

Zpěvačka Madonna - Jako máma nestojí za nic! Ale aspoň uklidí (za pár milionů)...

Madonna s krucifixem... Katolíci jdou opět do kolen: Je to satanistka!

Madonna a její »zajíček« Jesus: Plánují svatbu! V Rusku!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.