Česko Slovensko má talent: Bílou vyděsil muž s nožem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Česko Slovensko má talent: Bílou vyděsil muž s nožem!

Bílá křičela a nevěřila svým očím.
Bílá křičela a nevěřila svým očím. (Aha! – David Kundrát)

Když Lucie Bílá (44) kývla na nabídku porotcování v show Česko Slovensko má talent, jistě netušila, že jí půjde o život. Vystoupení jednoho ze soutěžících ji k smrti vyděsilo. „Mně se zastavil krevní oběh,“ zajíkala se Bílá, která se po dobu »krvavého« kouzlení s noži schovávala za desky.

Soutěžící Aleš Rozsíval, který si připravil vpravdě adrenalinové číslo, nenechal Bílou v klidu ani poté, co opustil pódium s tím, že ho porota poslala domů. „Co když si na mě venku počká s pilou,“ snažila se vtipkovat zpěvačka, jejíž hlas rozhodl o tom, že svérázného kouzelníka nepošle do dalších kol.

Pak se jí to ale rozleželo v hlavě a svého rozhodnutí litovala. „Pořád musím myslet na toho kouzelníka. Jsem jím úplně posedlá. Měla jsem hlasovat jako porotce, ne jako žena,“ omlouvala se Bílá, které se v noci zdálo o tom, že její partner Petr Makovička přišel o tři prsty.

Porotce Jaro Slávika (36) zase zaujalo nevidomé raperské duo NHG, které vystoupilo s vlastní písničkou »Pochybovali o nás«. „Máte ohromný talent a můj velký respekt. Minimálně na Slovensku je pro vás určitě místo,“ rozplýval se jinak nekompromisní Slávik, který působí mimo jiné jako hudební producent, takže jistě ví, o čem mluví.

Česko Slovensko má talent

  • Soutěž měla švih
  • Spousta skutečných talentů
  • Charismatická porota

V Lucii Bílé by se krve nedořezal.

Porotkyni jímala hrůza, i když bylo všechno »jen jako«.

Svérázný kouzelník zpěvačku úplně odrovnal.

Dva nevidomí zpěváci dojali porotu i diváky.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.