Enrique Iglesias: Má novou macechu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Enrique Iglesias: Má novou macechu!

Fotografie
Fotografie (internal)

Guru latinskoamerických písní i romantických melodií Julio Iglesias (66) se tajně oženil se svou o dvacet let mladší přítelkyní Mirandou Rijnsburger! Jeho syn, zpěvák Enrique Iglesias (35) má tak oficiálně macechu.

Po dvaceti letech chození se zpěvák Julio Iglesias rozhodl pojmout svoji přítelkyni Mirandu Rijnsburger za svou zákonnou manželku. Slavnostní obřad se konal v absolutním utajení pouze za přítomnosti dvou svědků a jejich dětí ve španělském městečku Marbella poblíž Malagy, kde se po obřadu v kapli konalo hromadné díkuvzdání.

Zda byl na svatbě i slavný Enrique se neví - jeho má totiž Julio s modelkou Isabelou Preyslerovou a se svou macechou Mirandou prý příliš dobře nevychází. Otcův krok ho proto dost rozladil. I o Iglesiasovi juniorovi se ovšem už nějakou dobu spekuluje, kdy už si vezme bývalou tenisovou jedničku Annu Kurnikovovou, s níž randí už od roku 2001. S její matkou vychází naprosto skvěle a ruská kráska touží po snubním prstýnku jako po ničem jiném…

ČTĚTE TAKÉ:

Enrique Iglesias a pornohorečka: Hrátky ve vaně!

Anna Kurnikovová - Prý... Je v tom! Celkově už popáté...

Anna Kournikovova: Je těhotná!

Anna Kurnikovová: Je to dřevo!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.