Iveta Bartošová: Konečně bude rozvod! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Iveta Bartošová: Konečně bude rozvod!

Iveta Bartošová nyní září spokojeností.
Iveta Bartošová nyní září spokojeností. (Aha! – David Kundrát, Marek Pátek)

Manželství s Jiřím Pomejem (45) pro Ivetu Bartošovou (44) znamenalo hotový očistec. Právě z toho důvodu se asi rozplakala štěstím ve chvíli, když jí redaktoři deníku Aha! jako první informovali, kdy konečně proběhne její rozvod. Čeká na něj jako na smilování, „Tohle je historická chvíle. Už jako bych teď byla svobodná. Juchú!“ zářila štěstím!

Ten den se Ivetě dařilo, na co sáhla. Zúčastnila se natáčení televizního pořadu, natočila videoklip, zatrénovala si choreografii se svými tanečníky. Prostě den jako vyšitý pro radostné zprávy. Když se ale od nás dozvěděla, že k úřednímu rozdělení jejich dva roky starého sňatku dojde v prvním říjnovém týdnu, místo očekávaného veselí došlo k nezadržitelnému pláči!

Zpráva jí nejdřív způsobila těžký šok, pak se pod návalem emocí rozplakala jako malá holčička. „To snad není možný, slyšíte to? Konečně to budu mít za sebou!“ vzlykala.

Pak se jí ale na tváři konečně objevil úsměv od ucha k uchu, v euforii se točila dokola a postupně objala všechny, kteří v tu chvíli byli poblíž.

„Ani si nedovedete představit, co to pro mě znamená. Až se vrátí Artur z prázdnin, společně to pořádně oslavíme. Vždyť on sám posledních pár týdnů viděl, že se najednou cítím mnohem líp. Říkal mi, že ze mě má ohromnou radost. Po manželovi rozhodně netruchlí,“ vyhrkla ze sebe zpěvačka.

Hned po rozvodu prý zajde na uhříněveskou radnici a podá žádost, aby jejímu choti úředně zrušili trvalé bydliště v její vile. Pokud tedy Jiřího Pomejeho nepřihlásí na byt některý z jeho kamarádů, bude patrně papírově bezdomovcem.

„Sama nemám ráda slovo štěstí, protože je hrozně zprofanované. Asi budu muset poškádlit češtinu a vymyslet nějaký novotvar. Ale skutečně se cítím tak jako nikdy. Mám hromadu energie, bezvadné lidi kolem sebe, jsem neuvěřitelně silná. Teď už mě nic nerozhází,“ tvrdí. Osobní účast na rozvodu nechystá, s manželem už také nemá důvod někdy v budoucnu mluvit.

„Předmanželská smlouva je tak dobře sepsaná, že by mělo stačit jediné stání,“ dodává Iveta Bartošová. Podle našich informací Pomejemu podle této smlouvy nepřipadne vůbec nic. A situace, které byl deník Aha! svědkem, naznačuje, že Pomeje už v srdci Bartošové nemá ani ždibec místa.

Zdá se tedy krajně nepravděpodobné, že bychom se za pár měsíců dočkali dalšího návratu kontroverzní dvojice k sobě.

Výbornou náladu měla Iveta i při natáčení s Agátou Hanychovou.

Pomeje si bude muset hledat nové trvalé bydliště.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.