Tajemství Dany Medřické - První dítě jí zemřelo | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Tajemství Dany Medřické - První dítě jí zemřelo

Dana Medřická
Dana Medřická (Miloš Schmiedberger)

Legendární Dana Medřická (†62), známá ze seriálů Taková normální rodinka, Byl jednou jeden dům nebo Nemocnice na kraji města, ve svém nitru celý život nesla trauma ze smrti prvního dítěte! Málokdo totiž ví, že dnešní známý herec Václav Vydra (54) je až druhým synem umělkyně, která poprvé otěhotněla v 25 letech.

..

Otcem jejího prvního synka, ostatně stejně jako později i toho druhého, byl její manžel a herecký matador Václav Vydra starší (†77). Jejich první potomek se ale nedožil ani jednoho roku – v roce 1946 po dlouhé nemoci zemřel. I on se jmenoval Václav. Teprve v roce 1959 Dana počala podruhé.

„Smrt Vašíčka prvního máma nikdy nepřekonala. Ten pocit bezmoci a zoufalství zůstal hluboko v ní. Když jsem se pak narodil já, měli s tátou velký strach, aby dítě bylo zdravé,“ vzpomíná Václav Vydra, který tak »zdědil« jméno nejen po tatínkovi, ale i po mrtvém bratrovi.

Těžkým životním osudem Dany Medřické se zabývá dnešní díl cyklu Top Star Extra a na Danu Medřickou v něm vzpomínají Luděk Munzar, Daniela Kolářová, Jana Štěpánková, Jana Hlaváčová a další...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.