Artur Štaidl (14): Letěl s tátou do USA | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Artur Štaidl (14): Letěl s tátou do USA

Otec a syn – ti dva se mají evidentně hodně rádi...
Otec a syn – ti dva se mají evidentně hodně rádi... (Aha! – Marek Pátek, Martin Hykl, David Kundrát)

Čtrnáctiletý syn Ivety Bartošové (44) Artur Štaidl se dočkal! Včera po poledni se přivítal s otcem, hudebním skladatelem Ladislavem Štaidlem, (65) a rovnou spolu vyrazili na dovolenou!

Úderem půl druhé odpoledne přivezl Ivetin asistent Martin Volf Artura i s obřím kufrem do Apolinářské ulice, kde bydlí jeho otec Ladislav i Arturův starší bratr Jiří. Na pár minut zmizel Artur v útrobách domu, aby přivedl tátu, a pak i s druhým nevlastním bratrem Honzou vyrazili směr letiště. „Vás tu ale je! Arture, hezky pánům fotografům zapózujeme, ať si vydělají,“ hýřil dobrou náladou Štaidl později v odletové hale.

Pak se trojice přemístila k odbavovacímu pracovišti aerolinek, které je následně přepravily do Paříže a pak do Spojených států. Arturovi příští týden začíná škola, a tak má na prázdniny s otcem jen několik dnů.

Mámy si poslední dobou moc neužil. Bartošová totiž připravuje novou desku, a tak nejdříve přebýval u její právničky Ivany Kejmarové a pak vyrazil na rockový tábor. „Z něj mi volal celý nadšený s tím, že na něj chce jezdit každý rok. Hudbu si poslední dobou opravdu zamiloval,“ prozradila nám Iveta.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.