Zdeněk Podhůrský paří s dětmi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Zdeněk Podhůrský paří s dětmi

Zdeněk Podhůrský se svou dcerou Maruškou.
Zdeněk Podhůrský se svou dcerou Maruškou. (: Dalibor PUCHTA)

PRAHA – Zdeněk Podhůrský (47) se netají tím, že se svými syny rád popíjí alkohol a paří. Když načape děti doma při soukromé párty, rád se k nim přidá a nezkazí jim žádnou legraci.

Zdeněk Podhůrský (47) se netají tím, že se svými syny rád popíjí alkohol a paří. Když načape děti doma při soukromé párty, rád se k nim přidá a nezkazí jim žádnou legraci. „S kluky jsem začal pít víno, když jim bylo patnáct, od jejich osmnáctin si s nimi dávám panáky. Dceři Mařence je devět let, a už také ledacos ochutnala,“ směje se Podhůrský, který se stále vídá se svou exmanželkou Markétou a dobře spolu vycházejí.

„Na víkend za mnou jezdí všechny děti i má bývalá žena Markéta. Uděláme si oběd a je pohoda. V pondělí si pak už zase užívám klidu o samotě,“ přiznal se Podhůrský, který se syny nejen popíjí, ale i leze po skalách a rybaří.

„Na skály lezeme vždy bez provazu. Kluci jdou i tam, kam já se lézt bojím. Po takových akcích si rádi odpočineme u rybaření. Letos jsme byli v Turnově u řeky Jizery. Chytil jsem svého prvního úhoře. Ale můj největší zážitek byl, když jsme s mou dcerou Mařenkou ulovili kapra. Dali jsme ho v zimě do bazénu a on tam do druhého dne zamrzl. Každý den jsem mu prosekával led, aby mohl dýchat. Až koncem ledna led roztál, a my ho vylo-vili a hodili zpět do rybníka,“ vzpomínal Podhůrský, který by chtěl vydat cédéčko. Nyní denně se svou skupinou usilovně zkouší. A když už poslouchá konkurenci, volí skupiny Ready Kirken, Chinaski či Nirvanu.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.