Hana Maciuchová - Z Ulice prchla na chalupu! S nemocným milencem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hana Maciuchová - Z Ulice prchla na chalupu! S nemocným milencem!

A nezaprší a nezaprší...
A nezaprší a nezaprší... (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát, TV Nova)

Odpočívá Hana Maciuchová (64) raději na venkově, nebo ve městě? Diváci mají oblíbenou herečku spojenou s oběma »světy« – coby učitelku Miriam Hejlovou ze seriálu Ulice a jako vesnickou kadeřnici Vlastičku Makovcovou z legendárních Chalupářů. Jenže odpověď leží úplně někde jinde! Maciuchová neodpočívá vůbec – i volné chvíle tráví prací! Z počátku týdne se s přítelem Karlem Pstružinou (69) pěkně zapotili na zahrádce!

Maciuchová se s univerzitním profesorem Pstružinou zařadili k velké části chalupářů, kteří si na svá letní sídla nejezdí odpočinout, ale pracovat. Lenošit prostě nejsou zvyklí. „Ale pan profesor už je pán v letech a sužují ho různé neduhy stáří. S prací kolem domu to proto nemůže přehánět. I přesto se snaží a něco zastane,“ tvrdí sousedé známé herečky.

Nezřídka to pak prý zvenku vypadá jako ve scénkách z jiné slavné role Maciuchové – služebné Anče u statkáře Trautenberga v Krkonošských pohádkách. Jen ty povely »Anče! Kubo! Hajnej!« chybějí... Naopak, skromný a uzavřený pan profesor svou přítelkyni stíhá oddanými pohledy.

„Paní Maciuchová se stará hlavně o zahradu. Zahrada je její velkou pýchou už léta. Pan Pstružina jen nosil dřevo na zatopení,“ dodávají sousedé. Sama Maciuchová o sobě ani o příteli hovořit nechtěla. „Nezlobte se, ale nechci být rušena. Přeji pěkný den,“ omluvila se deníku Aha! herečka.

V příštích týdnech po konci letních prázdnin ji čeká spousta práce, zejména kvůli začínající divadelní sezoně. Od seriálu Ulice, který se jí v posledních letech postaral o raketový vzestup popularity, si dává pauzu, i přesto ji diváci na obrazovkách televize Nova uvidí. V seriálu Dokonalý svět si zahraje první dámu ČR.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.