Aichmajerová plave v »rakvi«! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Aichmajerová plave v »rakvi«!

Eva Aichmajerová si ve Sport Clubu Olympia v Neratovicích užívá v takovéto »rakvi« simulaci Mrtvého moře.
Eva Aichmajerová si ve Sport Clubu Olympia v Neratovicích užívá v takovéto »rakvi« simulaci Mrtvého moře. (: Marek PÁTEK)

NERATOVICE – Moderátorka a herečka Eva Aichmajerová (27) je ale požitkářka! Koupele si jezdí vychutnávat z Prahy až do Neratovic, kde si ve Sport Clubu Olympia užívá v »rakvi« floating.

Moderátorka a herečka Eva Aichmajerová (27) je ale požitkářka! Koupele si jezdí vychutnávat z Prahy až do Neratovic, kde si ve Sport Clubu Olympia užívá v »rakvi« floating. „Floating simuluje prostředí Mrtvého moře. Umožňuje beztížné plavání těla na hladině, a to je opravdu paráda,“ přiznala deníku Aha! sexy moderátorka.

„Manažerkou neratovického Sport Clubu Olympia je Petra Žebrová, která mě přesvědčila, abych floating vyzkoušela, a od té doby bych v »rakvi« s tamním »Mrtvým mořem« byla nejraději nonstop,“ směje se Eva. Simulace prostředí Mrtvého moře totiž umožňuje beztížné plavání těla na hladině a spolu s teplotou lázně vytváří ideální podmínky pro rehabilitaci a regeneraci fyzických i duševních sil.

„Krevní tlak se stabilizuje, proud krve přináší více výživných a hojivých látek ke všem buňkám v těle, a urychluje tak odplavení odpadních látek. Následkem těchto blahodárných procesů spolu s hlubokou relaxací, uvolněním a dokonalou masáží svalů a páteře umožňuje floating zlepšení kondice a celkového zdravotního stavu,“ rozplývá se Aichmajerová a rázem se mění ve zdravotní sestřičku, která by mohla o floatingu vyprávět celé hodiny.

„Prostě si jen tak ležím v ideálním tvaru, ze všech stran hýčkaná stejnou teplotou, ať již vzduchu, nebo magického roztoku, a nechávám na sebe působit minerály z Mrtvého moře, masážní trysky a relaxační hudbu,“ dodala blaženě Eva Aichmajerová, která bude v úterý naposledy moderovat Snídani s Novou, ze které se rozhodla odejít.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.