Bára Munzarová: Na Primu kvůli milionům! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Bára Munzarová: Na Primu kvůli milionům!

Bára Munzarová utekla na Primu. Na snímku s milencem Martinem Trnavským.
Bára Munzarová utekla na Primu. Na snímku s milencem Martinem Trnavským. (Aha! – David Kundrát)

Migrace herců z televize Nova na konkurenční Primu pokračuje! Dalším přeběhlíkem se stává herečka Bára Munzarová (38), která na podzim končí v »nováckém« seriálu Ordinace v růžové zahradě 2.

Na Primě bude od 3. září moderovat společně s novinářem Jankem Kroupou publicistický cyklus Soukromá dramata! „Původně to měla moderovat Eliška Kaplicky, ale z toho sešlo. Produkci pěkně vypekla, když nejdřív souhlasila, a pak přestala brát telefon,“ prozradil deníku Aha! zdroj z pořadu. V něm se každý týden divákům představí tři mimořádné osudy lidí na společné téma, které zasáhlo do jejich životů a ovlivnilo je.

Munzarová se nabídce Primy nebránila, ale zadní vrátka na Novu má pořád otevřená – pro ni Bára totiž odmoderuje soutěžní pořad Wipe out, který má být novodobými Hrami bez hranic. Na podzim jej bude natáčet v Argentině, televize ho odvysílá v polovině příštího roku.

Doprovod tam má Munzarové dělat její oficiální milenec Martin Trnavský (39), kvůli kterému se Munzarová rozvedla s manželem Jiřím Dvořákem. Právě ten má být podle informací deníku Aha! také důvodem, proč se Bára nebrání žádným pracovním nabídkám a bere doslova »vše, co je«. V rámci rozvodového vyrovnání by totiž měla Dvořákovi vyplatit téměř dva miliony korun!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.