Kamil Střihavka: Potíže s hlasivkami! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Kamil Střihavka: Potíže s hlasivkami!

Kamil Střihavka doufá, že se potíže s hlasivkami brzy vyřeší.
Kamil Střihavka doufá, že se potíže s hlasivkami brzy vyřeší. (Aha! – Martin Hykl)

Zpěváka Kamila Střihavku (45), který je jednou z hlavních hvězd obnovené premiéry muzikálu Jesus Christ Superstar, trápí vleklé problémy s hlasivkami.

„Když se zkouší, klimatizaci musíme stáhnout na minimum, protože jinak Kamil hned přijde o hlas,“ nechal se slyšet zdroj z Hudebního divadla Karlín, které muzikál v polovině listopadu uvede.

Nemocné hlasivky Střihavku trápí déle, už před měsícem ho ze zkoušky vyřadilo nachlazení. Od té doby se mu problémy s hlasem v podobě nejrůznějších zánětů stále vracejí.

„Vždycky je to nějaký čas v pořádku, ale pak přijde o hlas, vrátí se horečky a musí ležet,“ potvrdil deníku Aha! zdroj ze zpěvákova okolí. „S hlasivkami jsou pořád problémy, ale za ta léta se to člověk naučí zvládat,“ snaží se zpěvák brát celou věc s nadhledem. I tak ale doufá, že lékaři brzy přijdou na to, co mu vlastně je.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.