Zdena Studénková: Opustila svého zajíčka?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zdena Studénková: Opustila svého zajíčka?!

Fotografie
Fotografie (internal)

I když je Zdeně Studénkové už 56 let, nikdo jí neřekne jinak, než Anděl s ďáblem v těle. Pro krásnou slovenskou herečku ztratil oči před téměř čtrnácti lety o mnoho mladší partner, dirigent Braňo Kostka (38), s nímž vychovává dceru Simonu. Doposud platili za bezproblémový pár. Studénková však najednou cestuje sama. Začínají se snad teď nad jejich vztahem stahovat mračna?

Ještě před několika týdny se Zdena slunila po boku své lásky Braňa na plážích slunné Sicílie. Dokonce, jak dirigent prozradil serveru Topky.sk, potkali se na místě i se společnou známou, herečkou Gabikou Dzurikovou a celou dovolenou si užili jak se patří.

Když ale přišlo na Zdenin pobyt v lázních v Piešťanech, svou drahou polovičku nechala doma. Prochází si snad krizí podobně jako před šesti lety? Tehdy se dokonce na chvíli rozešli a ačkoliv nikdy přesně neuvedli důvod svých neshod, mluvilo se o tom, že Kostka toužil po potomkovi, zatímco Studénková už ve svém věku nechtěla těhotenstvím riskovat zdraví své ani dítěte.

Je ale možné, že si prostě chtěla herečka jen odpočinout, nebo dokonce v tichosti podstoupit některé zkrášlující zákroky. Když se jí však na pobyt v lázních média ptali, rázně odpověď odmítla...

ČTĚTE TAKÉ:

Zdena Studénková: Tajemství její krásy - stres u mě nemá šanci!

Zdena Studénková: Tajemství její krásy a nový milenec ?!

Speciál věnovaný obnaženým celebritám: 35 nahých českých & slovenských hereček

25. 8. 2010, 8:00

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.