Řidič Karla Gotta: Další operace! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Řidič Karla Gotta: Další operace!

Gott s Havránkem jsou nerozlučná dvojice.
Gott s Havránkem jsou nerozlučná dvojice. (Aha! – Marek Pátek, David Kundrát)

Věrný parťák Karla Gotta (71) Olda Havránek (72), který již dlouhá léta Mistra vozí jako jeho osobní řidič, musel opět pod skalpel! Po nedávné operaci kvůli rakovině hrtanu podstoupil další zákrok. A zpěvák se už dnes bojí, jak dlouho ještě kamarádovi zdraví dovolí, aby ho mohl dál vozit po vlastech českých.

„Olda musel být hospitalizovaný v nemocnici, ale jen krátce. Netýkalo se to ale té jeho nemoci, se kterou bojoval předtím,“ potvrdil bez upřesňujících podrobností Gott s tím, že i tentokrát museli chirurgové z těla jeho přítele a příbuzného odebrat část tkáně.

Jaké, to již ale odmítl uvést. Kvůli nemoci nemohl Havránek několik týdnů božskému Karlovi pomáhat, a ten se tak musel přesunovat z místa na místo buď vlastními silami, nebo taxislužbou. To je ale ta potíž. Gott i v autě pracuje, navíc čile telefonuje a zatímco Oldovi věří a ví, že ze soukromí nic nevypouští, u neprověřených řidičů takovou jistotu nemá.

„Když bude muset Olda skončit, asi se už budu vozit výhradně sám. Nikomu jinému nedůvěřuji tolik jako jemu,“ dodává na závěr pětatřicetinásobný Zlatý a Český slavík.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.