Nedělní Aha! hledá nejsvůdnější asistentku politiků: Tu nejhezčí »urval« Fuksa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Nedělní Aha! hledá nejsvůdnější asistentku politiků: Tu nejhezčí »urval« Fuksa!

1. místo: Lucie Váchová-Křížková, asistentka ministra zemědělství Ivana Fuksy (47)
1. místo: Lucie Váchová-Křížková, asistentka ministra zemědělství Ivana Fuksy (47) (Aha! – Petr Novotný, Alexandr Malachovský, ČTK, ara)

Ačkoliv se naši politici rádi chlubí seriózností a dušují se, že je zajímá jen státní pokladna, jedno je jisté: rádi se obklopují kráskami. A když je čas najít si asistentku či mluvčí, vybírají spíše očima. Tohle jsou podle Nedělního Aha! tři nejkrásnější ženy, které se mihly kancelářemi poslanců a ministrů.

1. místo: Lucie Váchová-Křížková, asistentka ministra zemědělství Ivana Fuksy (47)

Novopečený ministr zemědělství Ivan Fuksa (ODS) si nabrnkl snad nejkrásnější asistentku, kterou politická scéna zná. Kávu a poštu mu totiž ráno nosí bruneta, která před sedmi lety získala titul Miss České republiky. Lucie si ještě přivydělává modelingem, kromě krásy jí to ale i myslí: studuje práva a politologii.

 

2. místo: Lejla Abbasová (30), exmluvčí zmocněnce pro lidská práva Michaela Kocába (56)

Moderátorka a modelka Lejla Abbasová dělala mluvčí Kocábova úřadu a všem, kdo se na jeho rezort přišli podívat, zamotala svojí krásou hlavu. Výjimkou nebyl ani sám Kocáb – do Abbasové se zamiloval a opustil kvůli ní manželku Marshu (56).

 

3. místo: Jana Nagyová (45), asistentka premiéra Petra Nečase (45)

Nečas si svoji politickou »společnici« vybral střídmě. Není to ani modelka a ani není mladší než on. Místo toho je to vyzrálá a krásná žena. Tak krásná, že se už dlouho šušká o jejich mileneckém vztahu. »Pan Čistý« Nečas ale trvá na tom, že je věrný svojí manželce Radce (44).

 

Těmhle se podařilo rozvést své šéfy!

Někdy se mezi asistentkou a jejím šéfem rozvine takové pouto, které přesahuje pracovní povinnosti. Expremiér Jiří Paroubek (58) se tak zamiloval do své překladatelky Petry Kováčové (36), exministr Milan Urban (51) pak do asistentky Heleny Žídkové. A jak to dopadlo? Rychlý rozvod se »starou« manželkou a šup k oltáři!

Listopad 2007, Jiří a Petra Paroubkovi.

Červenec 2010, Milan Urban a Helena Žídková.

 

 

 

 

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.