VIDEO: Záhada v Česko Slovensko má Talent: Kdo je záhadný žabí muž? Ruda z Ostravy? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

VIDEO: Záhada v Česko Slovensko má Talent: Kdo je záhadný žabí muž? Ruda z Ostravy?

Žabí muž se snažil přesvědčit porotu, že má talent na bojová umění. Marně.
Žabí muž se snažil přesvědčit porotu, že má talent na bojová umění. Marně.  (TV Prima)

Show Česko Slovensko má Talent ještě není ani na obrazovkách a už má svou první záhadu. Na jednom z castingových kol předstoupil před porotu muž oblečený v zelené kombinéze přetažené i přes obličej, tvrdil že umí bojové sporty. Tvář ale odhadlit odmítl. Poznáte ho? Mnozí šuškají, že to je Ruda z Ostravy, který na castingy v přestrojení chodí moc rád.

Show Česko Slovensko má Talent ještě není ani na obrazovkách a už má svou první záhadu. Na jednom z castingových kol předstoupil před porotu muž oblečený v zelené kombinéze přetažené i přes obličej a tvrdil, že umí bojové sporty. Tvář ale odhadlit odmítl. Poznáte ho? Mnozí šuškají, že to je Ruda z Ostravy, který na castingy v přestrojení chodí moc rád...

„Co to je zač, proboha,“ ptali se v zákulisí i porotci, když se koukali na posledním castingu na vystoupení záhadného žabího muže. Představil jako Aaron Kudláček a tvrdil, že je přeborník v bojovém umění. Ale to, co začal předvádět, se podobalo bojovému sportu jen pramálo. „Tak ten mohl vidět jen pár samurajských filmů, nic víc,“ prohlásil jeden ze členů štábu, jenž se bojovému umění opravdu věnuje.

Ještě divnější ale bylo to, že soutěžící za celou dobu neodkryl svoji tvář. I přes horko v sále zůstal zakuklený a ani na vyžádání nepoodhalil, co se za jeho maskou skrývá.

Nepřipomíná vám to někoho? Právě stejný případ, kdy soutěžící – Strieborny muž - odmítl odhalit svou tvář, se nedávno odehrál v Česko-Slovenské SuperStar. Ukázalo se, že tím záhadným soutěžícím, který pro svůj vzdor ze soutěže vypadl, nebyl nikdo jiný, než Ruda z Ostravy. Podezření, že i žabí muž je Michal Kavalčík alias Ruda z Ostravy, je tedy na snadě. Také on totiž před porotou Talentu neobstál a vypadl.

Když se záhadnému žabímu muži přidělá obličej Rudy z Ostravy, vypadá to, že všechno sedí... co myslíte?

ČTĚTE TAKÉ:

Pártlová porušila práva!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.