Tajemství talentové soutěže prozrazeno - Kraus dostane 1,5 milionu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Tajemství talentové soutěže prozrazeno - Kraus dostane 1,5 milionu!

Porotci Talentu od nejbohatšího k nejchudšímu.
Porotci Talentu od nejbohatšího k nejchudšímu. (– archiv TV Prima)

Honoráře porotců soutěže Česko Slovensko má talent jsou vyzrazeny! Kdo si přijde na největší balík? Z koláče si nejvíc ukrojí »prostořeký« Jan Kraus (57), který si na konto připíše necelý milion a půl. To »srdíčková« Lucie Bílá (44) se musí spokojit s milionem korun.

Zatímco dvojice českých porotců si přijde na milionové částky, jejich slovenskému kolegovi Jaro Slávikovi (36) musí stačit »pouhých« 360 tisíc korun, tedy přibližně třetinový honorář.

Jejich apanáže sice na první pohled vypadají pohádkově a leckdo jim je může závidět. Když se ale porotci a moderátoři domlouvali na smlouvách a odměnách, ještě rozhodně netušili, kolik práce je čeká.

V současné době za sebou mají první týden natáčení, přičemž denně stráví na place v průměru dvanáct až čtrnáct hodin. „Měli jsme jenom pár krátkých přestávek. Jsem zvyklá dost tvrdě pracovat, ale tohle je fakt makačka,“ postěžovala si Bílá, která netušila, že si projekt vyžádá tolik času a úsilí.

Reality show Česko Slovensko má talent uvede televize Prima už 29. srpna.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.