Langmannová slavila zpěvem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Langmannová slavila zpěvem!

Felix Holzmann? Ne, to je Renata Langmannová!
Felix Holzmann? Ne, to je Renata Langmannová! (: Marek PÁTEK)

PRAHA – Česká Miss Renata Langmannová slaví v poslední době, kde může! Její oslava 20. narozenin v Paříži jí zřejmě nestačila, a tak si v Lighthouse Café kráska celou akci zopakovala, a to za početné přítomnosti svých kamarádek modelek.

Česká Miss Renata Langmannová slaví v poslední době, kde může! Její oslava 20. narozenin v Paříži jí zřejmě nestačila, a tak si v Lighthouse Café kráska celou akci zopakovala, a to za početné přítomnosti svých kamarádek modelek. Poklidně probíhající večírek oživila »všudybylka« pražských večírků také zpěvem! „Má krásný hlas od přírody,“ liboval si producent a muzikant Zdeněk Style Hrubý, který si s ní střihl jeden duet. Modelku také nejvíce pobavil dort, kde ji po chvíli změnili číslo 20 na 32!

„Pokud bude mít Renata zájem, rád s ní něco natočím. Už byla u mě ve studiu a musím říct, že má čistý a krásný hlas od přírody,“ vychvaloval Renatu po duetu Krásný léto Hrubý.
Miss ale u mikrofonu dlouho nezůstala. Snažila se během večera pro každého »urvat« aspoň pár minut. S úsměvem vystřiženým jako z titulní stránky magazínu pobíhala od svých kamarádek k příteli Tomášovi a během toho dělala pravidelné zastávky u rautu. A jak bylo vidět, dietami se Renata rozhodně netrápí! „Ráda si smlsnu na čemkoliv, zatím netloustnu, tak je to dobrý,“ vtipkovala u talíře s masem modelka.

Z dárků, mezi kterými bylo především hodně kosmetiky, květin a různých drobností, zaujala Renatu malá lahvička. „Je to sérum krásy,“ řekl jí dárce tajuplného flakonku, přítel jedné z modelek. „Ta žádné sérum zatím vůbec nepotřebuje, možná až za několik let,“ mávl se smíchem opodál další z hostů. Milovníci módních trendů a krásných žen se mohli během večírku pokochat přehlídkou sexy oblečků značky Ed Hardy.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.