Dominika Stará: Horečky, zvracení a průjem! Salmonela? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Dominika Stará: Horečky, zvracení a průjem! Salmonela?

Dominika Stará se po návratu z Chorvatska cítí špatně.
Dominika Stará se po návratu z Chorvatska cítí špatně.  (Martin Hykl)

Zpěvačka Dominika Stará (16) hořce lituje dovolené v Chorvatsku, kde odpočívala se svými rodiči a sourozenci. Po návratu dostala čtyřicítky, průjmy a trápí jí i zvracení!

Dominika měla v plánu letošní léto strávit cestováním. Nejprve chtěla jet na dovolenou v Chorvatsku s rodinou - tu si opravdu užila, a hned pár dní po návratu měla odletět na jazykový kurz na Maltu. Jak ale píše server Čas.sk, Stará nikam neodletěla, neboť ji zachvátily vysoké horečky, zvracení i průjmy. „Nikam jsem neletěla, protože jsem onemocněla,“ potvrdila zpěvačka.

Jak uvedla, celou noc po návratu z Chorvatska zvracela a přepadly ji i vysoké horečky. „Bratříček Samko měl před pár dny průjem, možná jsem to chytila od něj,“ přemýšlí zesláblá Dominika. Lékaři zatím totiž neví, co přesně blonďaté zpěvačce je. Podle všeho ale v úvahu přichází vedle dalších diagnóz i salmonela, což je střevní infekční onemocnění.Jak vážné to je však spolehlivě odhalí jen brzké výsledky lékařských testů.

ČTĚTE TAKÉ:

Dominika Stará veřejně přiznala: Jsem ještě panna!

Talentmania: Tyhle chtějí být s Marešem!

Dominika Stará ze SuperStar: Brousí si zuby na Mareše!

13. 8. 2010, 7:00

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.