Alanis Morissette (36): Jsem těhotná! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Alanis Morissette (36): Jsem těhotná!

Fotografie
Fotografie (internal)

Prozradila to jen tak mimochodem, jako by se nechumelilo. V dotazníku amerického časopisu US Magazines , kde odpovídala na 25 jiných otázek stručně sdělila, že čeká dítě. V jakém je měsíci? Bude to kluk nebo holčička?

To si už kanadsko-americká zpěvačka a skladatelka nechala pro sebe. O svém těhotenství už z ní nikdo nedostal ani slovo.

V dotazníku »25 věcí, které o mě ještě nevíš« o sobě řekla také, že se bojí molů, že jako dítě mluvila německy, protože žila se svými rodiči tři roky ve Schwarzwaldu. Radost jí dělá zařizování bytu i cestování letadlem a je sběratelkou éterických olejů z celého světa…

„Mám již připravenou polovinu knihy, která je dílem psychologická, dílem filozofická. Obsahuje i něco z duchovní oblasti, pár otázek a odpovědí. Je v ní něco z prózy i umění - a nejde o paměti,“ uvedla také Morissette.

Alanis Morissetteová, celým jménem Alanis Nadine Morissetteová, se narodila 1. června 1974 v kanadské Ottawě, má však i americký pas. Od května je vdaná za třicetiletého rapera MC Souleyeho, jehož občanské jméno je Mario Treadwayla.

Čtěte také:

Alanis Morissette - Tajně si vzala rappera!

Alanis Morissette nadchla Prahu

Alanis Morissette v Praze: Chci speciální tequilu!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.